ca la oraș
Meniu dichisit
Meniul dichisit este pentru clienții cei mai pretențioși, care își doresc un meniu cu ingrediente premium.
Organizarea unei nunti sau al unui botez la restaurant nu este un lucru simplu, iar daca nu ai parte de profesionisti, lucrurile pot sa nu iasa asa cum ti-ai dori.
Dupa 13 ani in bransa, noi iti propunem sa ne asculti sfaturile si impreuna sa organizam un eveniment reusit.
Te rugam sa dai comanda meniurilor cu cel putin patru zile inainte de data evenimentului si sa achiti un avans de minim 30%.
Daca doresti sa ramai la noi dupa ora 24:00, te rugam sa ne anunti dinainte pentru a ne asigura ca avem personal disponibil. Colegii care raman dupa ora 24:00 trebuie platiti cu 250 ron/persoana.
Gustări reci
-
Tartina din branza maturata cu din ficat de rata indopata si dreasa cu dulceata de dovleac si seminte
-
Foietaj cu salata de icre de stiuca si cepsoara proaspata cu lamaie
-
Vrabioara premium de vita locala cu baby spanac si branza de Horezu
-
Pastrama de rata cu crema de hribi si trufe de padure
-
Dansul fileului de pastrav afumat printre perlele de icre
-
Pralina din brânza de capra in crusta de alune si dulceata de afine
-
Sonc intins pe grisina cu crema de pepene galben
-
Maduvioara cu ceapa rosie si baby castravete murat
Gustare caldă
-
Ficat de rata pe sare de mare cu mar caramelizat si spuma de espresso
-
Sarmalute de mangalita pe pat de șonc crocant cu mamaliga in crusta si sos de smantana
-
Lup de mare (Razelm) cu piure de conopida , crevete rosu si mazare verde dichisita cu sos de lamaie si unt
-
La alegere, una din variantele de mai sus
Supă
-
Supa crema de hribi cu ficat de rata si biscuite de branza maturata cu spuma de trufe /
-
Crema de sfecla rosie cu seminte de dovleac
-
Supa de fazan cu tascute si legume
-
La alegere
Fel de bază
Muschi de vita premium, piept de rata preparat la foc domol , straturi de cartofi in sos de vin rosu si legume de sezon caramelizate cu sirop de soc