ca la bunica
Meniu chibzuit
Meniul chibzuit, așa cum îi spune și numele, oferă o calitate ridicată la un preț echilibrat. Mai pe scurt un raport calitate-preț foarte bun pentru tine.
Organizarea unei nunti sau al unui botez la restaurant nu este un lucru simplu, iar daca nu ai parte de profesionisti, lucrurile pot sa nu iasa asa cum ti-ai dori.
Dupa 13 ani in bransa, noi iti propunem sa ne asculti sfaturile si impreuna sa organizam un eveniment reusit.
Te rugam sa dai comanda meniurilor cu cel putin patru zile inainte de data evenimentului si sa achiti un avans de minim 30%.
Daca doresti sa ramai la noi dupa ora 24:00, te rugam sa ne anunti dinainte pentru a ne asigura ca avem personal disponibil. Colegii care raman dupa ora 24:00 trebuie platiti cu 250 ron/persoana.
Gustări reci
-
Pate din ficat de rata ghiftuita cu merisoare si dulceata de catina
-
Ceafa de porc gatita domol cu crema hrean si ardei copt pe jar
-
Tartina cu hribi si trufe cu fulgi de praz crocant
-
Rosie cu crema de urda si biscuite crocant cu busuioc
-
Crema de fasole neagra cu seminte coapte de dovleac
-
Hora chiftelutelor din pui si porc in crusta de seminte
-
Pasta de branza maturata de Horezu cu sfecla rosie si nuci (varza)
Gustare caldă
Sarmalute in foi de viță pe pat de șonc crocant cu mamaliga in crusta si sos de marar
Supă
-
Supa de rata cu taitei
-
Supa crema de rosii
-
Supa crema de hribi
Fel de bază
Ceafa de porc coapta la foc domol in crusta de ierburi aromate, piept de pui indesat cu hribi si praz, piure fin de cartofi si morcov copt cu sos brun.
Salată în funcție de sezon.