Concept

Călătoria

În anul 2008, când am deschis primul restaurant Casa Bunicii Timișoara, am avut în vedere două lucruri: să punem pe masă, în fața voastră, mâncărurile copilăriei și “multiculturalismul culinar” al familiei noastre și, totodată, să creăm un loc în care familiile cu copii să fie binevenite și ajutate.

Copiii

Ca părinte a trei copii, știu că ieșitul la restaurant împreună cu ei reprezintă o provocare. Tocmai de aceea la Casa Bunicii am gândit felurite moduri de a le ușura viața.

Nepoții bunicii sunt așteptați cu un loc de joacă interior, dotat cu un sistem video de supraveghere, ce transmite imagini live la ecranele restaurantului și cu un loc de joacă în aer liber, ce dispune de trotuar de cauciuc, pentru a preveni leziunile. În grădina bunicii avem leagăne potrivite pentru toate vârstele, hexagon de alpinism și diapozitiv de castel. Bunica așteaptă cu nerăbdare să o viziteze și bebelușii, pregătindu-le un spațiu suplimentar în toaleta mămicilor, special conceput pentru îngrijirea acestora.

Mâncarea

La noi în Banat, în cartea de bucate au scris românii, ungurii, nemții, sârbii, bulgarii și chiar francezii. Așa că mâncărurile de la noi nu prea le găsești prin restul țării.
Ce numim azi comfort food, în copilărie îi ziceam simplu: mâncare. De aceea, la Casa Bunicii căutam să păstrăm cât mai mult din moștenirea noastră culinară: ne punem singuri murături, ne coacem vinete, ne facem sirop din flori de soc sau de zmeură.

Testimoniale

„Casa Bunicii 1 și 2 sunt printre cele mai bune restaurante din Timișoara, ambele fiind în topul preferințelor mele datorită serviciilor ireproșabile, aici incluzând locația, ambiantul plăcut, personalul ospitalier și mâncarea excelentă. Recomand cu drag!”

Zoran Bugarschi

„Am avut recent un eveniment privat la Casa Bunicii. Ni s-a oferit tot ce am cerut la un preț avantajos, mâncarea a fost delicioasă, iar personalul profesionist. Spațiul de joacă pentru copii e un mare plus. Recomand!”

Andreea Hus

„Mâncare excelentă, atmosferă caldă, ca la bunica acasă.”

Bogdan Oneasă

„Un loc în care revin mereu cu drag! Mâncare și servicii excelente. Copii nu se plictisesc deloc, ba mai mult, abia așteaptă să termine de mâncat pentru a fugi la joacă.”

Mioara Ioana Popescu

„Sunt extrem de impresionată de profesionalismul celor de la Casa Bunicii, ca și de felurile delicioase de mâncare. Am avut un mic eveniment organizat aici și totul a fost perfect, de la comunicarea rapidă, până la mâncarea în sine. Mulțumesc pentru tot, ne-ați câștigat de clienți fideli.”

Sabina Manta

„Foarte bună mâncarea! Este unul dintre restaurantele mele de suflet din toată lumea!”

Irena Ralu

„E un restaurant fain, cu mâncare bună și atmosferă plăcută și primitoare. Ideal pentru familii cu copii, dar și pentru a ilustra oaspeților spiritul Banatului.”

Sanda Armeanca

„Am ținut botezul fetiței la Casa Bunicii 2. Totul a fost la superlativ: personal de nota 10, mâncare excelentă. Vom mai reveni cu siguranță.”

Veronica Cristian

„Felicitări bucătarului! Azi am mâncat cea mai bună mâncare dintr-un restaurant din România! Gust, textură, culoare…un balans perfect, un răsfăț al papilelor gustative.”

Aura Aluasiu

„Amenajarea foarte frumoasă, modernă și în același timp tradițională. Mâncarea la fel de bună.”

Alecsandra Bejan

Casa Bunicii 1
Virgil Onițiu 3, Timişoara, 0723.656.918

Casa Bunicii 2
Petőfi Sándor 79, Dumbrăviţa, 0723.656.919

info@casa-bunicii.ro

Casa Bunicii 1
Virgil Onițiu 3, Timişoara, 0723.656.918

Casa Bunicii 2
Petőfi Sándor 79, Dumbrăviţa, 0723.656.919

0356 100 870, info@casa-bunicii.ro

© Restaurantele CASA BUNICII | Web Design by INSTANTO