Meniul de iarna e pe masă

Meniul de iarna este deja ceva obisnuit la Casa Bunicii în luna decembrie. Asa cum stiti deja, bunica tine mereu cont de sezon si creaza in fiecare anotimp preparate noi, folosind ingredientele din acea perioada, asa cum si pe timpuri se facea.

Noi credem cu tarie in traditii si incercam sa le respectam, sa le aducem pe masa voastra. Nici de data asta nu credem ca v-am dezamagit, insa va lasam pe voi sa decideti dupa ce gustati. Iată ce a gătit bunica:

  • Gusa de porc fiarta in moare de varza, cu paine prajită, măr și varza acra cu ceapă roșie.
  • Piept de pui gătit lent (sous vide) cu sos de usturoi si varză de Bruxelles trasă prin pesmet.
  • Cârnaț proaspăt de porc gătit în cuptor cu puțină apă ,servit cu fasole multicoloră și varză acră cu boia și ulei.
  • Obrăjori de vita gatit lent (sous vide) cu legume de sezon si reducție de vin roșu
  • Negresă cu spumă de dovleac dulce si sos de vanilie.

Ca sa ne putem pregăti așa cum trebuie, meniul va fi disponibil la cină, în timpul săptămânii și toată ziua, în weekend.

Casa Bunicii 1
Virgil Onițiu 3, Timişoara, 0723.656.918

Casa Bunicii 2
Petőfi Sándor 79, Dumbrăviţa, 0723.656.919

info@casa-bunicii.ro

Casa Bunicii 1
Virgil Onițiu 3, Timişoara, 0723.656.918

Casa Bunicii 2
Petőfi Sándor 79, Dumbrăviţa, 0723.656.919

0356 100 870, info@casa-bunicii.ro

© Restaurantele CASA BUNICII | Web Design by INSTANTO